Metalen schilderij kopen

Ben je op zoek naar een metalen schilderij? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Alle schilderijen worden bij een Nederlandse leverancier ingekocht en handmatig op kwaliteit gecontroleerd. Wanneer je voor een 3D schilderij van ons kiest weet je zeker dat je een echte eyecatcher in huis haalt.

Lees meer…

Handgemaakte schilderijen gemaakt van metaal

Al onze metalen 3D schilderijen zijn volledig handgemaakt. De stukken worden op een metalen frame gezet om het stevig te maken. Op dit frame lassen ze een metalen plaat als achtergrond. Het leuke gedeelte begint nu. De schilderijen bestaan namelijk uit verschillende lagen, waardoor je het 3D effect krijgt. Deze lagen worden met de hand uitgeknipt en op de metalen plaat gelast. Dit betekent dat alle schilderijen verschillend zullen zijn. Ieder stuk is op zijn eigen manier uniek!
Als laatst worden nog strepen, vlekken of zuur op het metalen schilderij gedaan. Hierdoor ontstaat een stoer effect.

3D metaal schilderij kiezen, waar moet je op letten?

Een schilderij uitzoeken voor op de wand is niet makkelijk. Zo heb je met allerlei zaken te maken waar je rekening mee moet houden. Je moet bijvoorbeeld nadenken over het formaat, de kleurstelling en de stijl van het schilderij. Ook is het belangrijk dat je weet hoe je het metalen kunstwerk het best kunt ophangen.

Het formaat van een metalen schilderij

Bij alle schilderijen is aangegeven wat de maat is in centimeters. We vragen je goed op te letten en van tevoren te meten wat de ruimte op je wand is, zodat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer je jouw pakket binnen krijgt. Retourneren van een groot pakket is namelijk lastig en vooral ook duur.

Uitgebreid assortiment

In onze winkel in Enschede hebben we nog véél meer schilderijen dan je hier op de website ziet. Dus, wil je graag langskomen in onze winkel om de schilderijen te bekijken? Geen probleem! We helpen je namelijk heel graag, met een grote glimlach. Onze winkel “Route Du Soleil” is te vinden in Enschede, in de Haverstraatpassage.

Resultaat 1–9 van de 10 resultaten wordt getoond